Сада можете трајно избрисати свој Убер рачун путем апликације

uber

Убер се води као једна од оних ствари у које је лако ући, али из које је скоро немогуће изаћи. Звучи као зависност, зар не?

Надам се да знате да брисање вашег Убер рачуна не завршава брисањем / деинсталирањем апликације. То само значи да више немате апликацију на свом паметном телефону, али сви ваши детаљи и даље остају активни под вашим профилом на Убер серверима.



Да бисте заиста избрисали свој Убер профил, раније је то био поступак који је започео вашим подношењем захтева компанији. Захтев прво прелази преко агента за кориснике који вас (наравно) покушава изговорити из тога, али ако останете снажни и непоколебљиви. Убер ће примити вашу предају, а ви ћете морати сачекати да обраде брисање вашег профила.



Ето, тако су ствари биле, све до тек објављеног ажурирања Убер апликације. Сада можете да избришете свој профил (и све своје податке похрањене на Убер серверима) једноставним преласком на нови одељак за брисање налога у апликацији. Добићете упозорење да ће брисање рачуна деактивирати и ваш профил након 30 дана.

То значи да су све информације које Убер има о вама; лични идентитет, евиденција путовања и други детаљи биће у потпуности избрисани са њихових сервера после 30 дана од дана када избришете свој налог.



Зашто би неко желео да избрише свој Убер рачун?

То би могао било ко нагађати. Међутим, ако сте забринути колико сте активни Травис Каланицк је постао америчком политиком, то би могли бити довољно разлози да се неки пожеле раздвојити са Убером. Онда су ту и они наводе о сексуалном узнемиравању унутар компаније.

Дно црта је, могло би бити пуно разлога због којих би неко желео да избрише свој Убер налог. Неке тако једноставне као да вам се више не чине као најповољнија или најповољнија апликација за таки вожњу на тржишту. Без обзира на ваше разлоге, никада прије овог ажурирања није било лакше избрисати свој Убер рачун.