Како омогућити нову Гмаил веб мрежу ван мреже, сада када се Гмаил Оффлине Цхроме апликација повлачи

Gmail Offline Chrome app to be retired permanently as Google makes Gmail run offline

Надам се да сте добили допис. Ако нисте кликнули овде да бисте прочитали претходни чланак о Гооглеу који повлачи апликацију Гмаил Оффлине Цхроме.

Сада када су сви на брзини, приметили смо да се неки наши читаоци тешко осећају коришћењем нове Гмаил Веб мреже ван мреже који је постављен да замени апликацију Цхроме. Кажу, поставили су га први пут, а када дође следећи пут, Гмаил се покреће уобичајено као и интернет верзија.





Изванмрежна верзија даје вам предност рада док сте у покрету; то значи да би ваша интернетска веза могла бити унутра и ван док пролазите кроз тунеле, унутар зграда и региона са слабим или без икаквог сигнала. Међутим, нове изворне ванмрежне могућности за Гмаил функционишу само на прегледачу Цхроме (верзије 61 и новије). Зато почните тако што ћете обезбедити да користите ажурни Цхроме прегледач.

Покрените Цхроме прегледач, идите на ввв.гмаил.цом, (и пријавите се ако нисте). Офлајн функција је подразумевано онемогућена. Иди на Подешавања кликом на икону зупчаника у горњем десном углу.gmail web offline

На страници Подешавања кликните на Одсутан који се налази на крајњој десној страни до траке са картицама. Сада, кликните на потврдни оквир поред Омогући оффлине пошту.



галаки 3 се не пуни

Имајте на уму да морате да направите обележивач за приступ ван мреже, у супротном ћете морати да поставите Гмаил веб ван мреже сваки пут када га желите да користите. Корисници Виндовса могу да обележе маркере притиском на Цтрл+Д док корисници Мац-а могу да притисну +Д. Имајте на уму ово питање, јер је то због тога што нови веб оффлине није радио за многе људе на каснијој употреби.gmail web offline 1

Одатле можете прећи друга подешавања, као што су подешавање колико желите да е-поруке буду доступне ван мреже. Овде имате три опције; недељу, месец или три месеца.

Тада можете да изаберете да ли ће се поруке е-поште синхронизовати ван рачунара или их избрисати чим се одјавите са Гмаил налога. Они ће се синхронизовати када се поново пријавите. Ако сте на заједничком рачунару, опција два ће бити идеална. Ако не, прешао бих на опцију један.