Како блокирати некога на Инстаграму на иПхонеу и Андроиду

Инстаграм је одлична апликација за дељење фотографија чији су корисници сада у милијардама широм света. Као и у свакој апликацији, и на Инстаграму постоје неке сметње и проблеми. Попут људи који су нежељени или кретени, деле вас бескорисне фотографије опсесивно или вас малтретирају. Без обзира на разлог, можете блокирати некога на Инстаграму и то је прилично лако. Можете блокирати некога на Инстаграму, а да их не обавијестите. Расправљаћу о начину блокирања људи на Инстаграму на иПхонеу и Андроиду. Ево како то урадити

приватна кутија за ипхоне

Блокирајте некога на Инстаграму у иПхонеу

Покрените Инстаграм на свом иПхоне-у.





Сада додирните икону профила са интерфејса.

block someone on instagram 1

block someone on instagram 2



Сада тапните на Пратитељи или Следећи јер можете блокирати било кога од својих следбеника и оних који га следите.

руксак каукко 22.4л

block someone on instagram 3

Са листе корисника само додирните било које име које желите блокирати на Инстаграму.



block someone on instagram 4

Сада додирните картицу „Више“ са десне стране екрана, место са 3 тачке.

Добићете три опције за играње. Прво је Блокирање корисника, друго је Пријави неприкладно, а треће је Копирај УРЛ профила.

block someone on instagram 5

гоогле плаи мусиц апп 10 апп

Додирните корисничку опцију Блокирај и потврдите кад се појави скочни прозор за потврду.

Добићете поруку потврде да је корисник блокиран на Инстаграму.

То је то. На овај начин је блокирао некога на Инстаграму на иПхонеу. Сада да видимо како то учинити на Андроиду.

Блокирајте некога на Инстаграму на Андроиду

Покрените Инстаграм апликацију на свом Андроид телефону.

Отворите било који профил на Инстаграму који желите да блокирате. То можете учинити претраживањем њиховог имена или додиривањем следбеника или следеће картице.

Додирните картицу с више тачака или картицу са стрелицом.

Добићете могућност да блокирате корисника. Само га тапните, потврдите и готови сте.

чињенице о куму

Тако је блокирао некога на Инстаграму у Андроиду и иПхонеу.

Важно је имати на уму да ће блокирана особа након блокирања некога на Инстаграму и даље моћи да вам се свиђа и коментари. Неће моћи да нигде види постове, ажурирања од вас. Сва претходна активност, његови коментари на ваше постове остаће тамо све док их ручно не уклоните. Такође, блокирана особа неће бити обавештена када некога блокирате на Инстграму. Уживати!

Извор фотографија: иГеексБлог